Introduïu la vostra paraula clau

CENTRE DE REFORÇ ESCOLAR, REEDUCACIONS I PREPARACIÓ SELECTIVITAT I PAP A TERRASSA. CLASSES PRESENCIALS, CLASSES ONLINE I CURSOS A DISTÀNCIA.

APRENENTATGE PERSONALIZAT
Classes particulars terrassa

Ens adaptem al nivell inicial i ritme d’aprenentatge de cada alumne. Des de 2003, la metodologia CAPER ha anat millorant per donar resposta a les necessitats educatives dels nostres alumnes.

 

REEDUCACIONS, REFORÇ, CURSOS PERSONALITZATS I TUTORIES ORGANITZATIVES
Reforç Terrassa

Disposem del tipus de servei que millors s’adapta a les necessitats educatives de cada alumne. Modalitats presencial, online o a distància.

 

 

DES DE PRIMÀRIA FINS A LA UNIVERSITAT, PASSANT PER LES PROVES D’ACCÉS
Classes particulars

Som un equip multisciplinar de mestres, professors i psicopedagogs orientats a la millora acadèmica dels nostres alumnes.

inici-reforç-escolar-terrassa

OFERTA FORMATIVA

Serveis destacats

NOVETATS BLOG

Últimes entrades

Temari proves PAP

Temari de les proves PAP (prova d’aptitud personal) Competència comunicativa i raonament crític 1. Repàs accentuació. Accent obert / tancat 2. Ortografia I 3. Ortografia II 4. Apòstrof i dièresi 5. Categories gramaticals. repàs 6. Pronominalització I 7. Pronominalització II 8. Barbarismes i altres errors lèxics 9. Elaboració de textos: tipologia 10. Elaboració de textos: […]

Què és la reeducació?

Volem dedicar aquest post a explicar què és la reeducació pedagògica i a aclarir alguns dubtes habituals en els pares. Què és la reeducació? La reeducació pedagògica es defineix com una intervenció psicoeducativa orientada a alumnes  que mostren alguna dificultat concreta d’aprenentatge. Sol anar associada a algun trastorn d’aprenentatge (els més freqüents són la dislèxia […]

S’acosten les PAU juny 2021

Un any més ja tenim en girant la cantonada les proves d’accés a la universitat, la Selectivitat 2021. Anem a aclarir alguns conceptes relatius a les PAU. Quan són les dates de la prova de selectivitat 2021? Les dates de la prova  selectivitat juny 2021 i selectivitat setembre 2021 seran els dies 8, 9, 10 […]

Compartir
Su pedido de compras se guardará y se le dará un enlace. Usted, o cualquier persona con el enlace, puede usarlo para recuperar su pedido en cualquier momento.
Back Compartir
Su pedido de compras se guardará con imágenes e información del producto y totales del pedido. Luego envíelo a usted mismo o a un cliente, con un enlace para recuperarlo en cualquier momento.
Your cart email sent successfully :)