Introduïu la vostra paraula clau

Blog

Cursos de preparació d’accés a grau mig, preparació d’accés a grau superior, preparació de Selectivitat i PAU. CAPER, centre d’aprenentatge personalitzat. Centre de reforç escolar, reeducacions i preparació de la Selectivitat a Terrassa. Acadèmia Terrassa.

S’acosten les PAU juny 2021

S’acosten les PAU juny 2021

Un any més ja tenim en girant la cantonada les proves d’accés a la universitat, la Selectivitat 2021. Anem a aclarir alguns conceptes relatius a les PAU. Quan són les dates de la prova de selectivitat 2021? Les dates de la prova  selectivitat juny 2021 i selectivitat setembre 2021 seran els dies 8, 9, 10 […]

Oferta Formativa Estiu 2019

Oferta Formativa Estiu 2019

L’oferta formativa  de l’estiu 2019 es divideix en 3 grans blocs: Reeducacions. Són classes d’una hora de duració adreçades a alumnes de Primària que volen reforçar la seva base lectoescriptora i matemàtica. Les reeducacions són impartides per mestres  amb estudis complementaris en psicologia, psicopedagogia i trastorns d’aprenentatge. L’objectiu principal és assolir una bona base lectoescriptora […]

Compartir
Su pedido de compras se guardará y se le dará un enlace. Usted, o cualquier persona con el enlace, puede usarlo para recuperar su pedido en cualquier momento.
Back Compartir
Su pedido de compras se guardará con imágenes e información del producto y totales del pedido. Luego envíelo a usted mismo o a un cliente, con un enlace para recuperarlo en cualquier momento.
Your cart email sent successfully :)